Ilmoittautuminen 13.5. iltapäiväseminaariin sekä seminaarin ohjelma

Tilastoseura järjestää maanantaina 13.5. klo 13 – 17 iltapäiväseminaarin ”Artificial intelligence and statistics – friends or foes” Aalto-yliopiston tiloissa. Seminaari käsittelee tilastotiedettä, tekoälyä, neuroverkkoja, näiden sovelluksia sekä sitä, miten tilastotieteilijät voivat hyötyä tekoälytutkimuksesta ja miten erilaisissa tekoälysovelluksissa voidaan hyötyä tilastotieteen osaamisesta.

Aika 13.5.2019 klo 13.00-17.00
Paikka Aalto-yliopisto perustieteiden korkeakoulu, Otakaari 1, 2. kerros, luentosali B
Ilmoittaudu https://forms.gle/gyvNa13t9YXAbbRn8

Ohjelma (seminaarin kieli on englanti)
13.00 Pauliina Ilmonen (Finnish Statistical Society, Aalto University) – AI Meets Statistics
13.10 Saara Hyvönen (Dain studios) – Data in Modern Business: Have a Solid Foundation & Use What Works
13.50 Paavo Raittinen (Aalto University) – On Randomness of Random Forest Classification in High-dimensional Lipidomic Data

14.15 Coffee and Juice Break, International Statistical Poster Competition (for students) Winners’ Poster Session

14.50 Juho Kannala (Aalto University) -Artificial Intelligence and Vision
15.30 Statistics Finland – International Statistical Poster Competition Awards (Reija Helenius (Statistics Finland, International Statistical Literacy Project) and Pauliina Ilmonen)
16.00 Matias Heikkilä (Futurice) – AI and Statistics in Digital Business
16.25 Pauliina Ilmonen – Definitely Friends

Rekisteröityminen on avoinna 4.5.2019 asti. Lomakkeen kautta kerätyt tiedot poistetaan tapahtuman jälkeen.

Seminaari on ilmainen ja avoin kaikille.

Lisätietoja tarvittaessa antavat
Tommi Mäklin (sihteeri@tilastoseura.fi)