18.-19.5.17 Tilastopäivät, Turku

MISSING DATA – Tilastopäivät Turussa 18.-19.5.2017

Onko tietojesi puuttuminen tahallista, satunnaista vai silkkaa vahinkoa? Onko se kenen ansiota tai syytä? Onko sillä väliä? Miten eri tutkimusasetelmat, kysymykset ja tilastolliset menetelmät sietävät tai käsittelevät havaintojen katoa? Mitä kollegasi asiasta ajattelevat?

Muun muassa näitä kysymyksiä pohditaan toukokuussa Tilastopäivillä, tällä kertaa Turussa. Tarkoituksena on lähestyä puuttuvan tiedon ongelmaa mahdollisimman monelta suunnalta unohtamatta käytännön tarpeita. Ohjelma koostuu taustaluennoista, eri sovellusalojen tapausesimerkeistä ja keskustelusta. Pääpuhujaksi on kutsuttu professori (emeritus) Niels Keiding Kööpenhaminan yliopistosta.

Aloitamme torstaina 18.5. puolilta päivin Turun yliopiston päärakennuksessa. Torstai-iltana on luvassa sosiaalista ohjelmaa. Perjantaina iltapäivällä keskustellaan Suomen tilastotieteen asemasta ja tulevaisuudesta.

Tarkka ohjelma on nähtävissä täällä. Ilmoittautumislomakkeen löydät täältä.

Tule tapaamaan vanhoja kollegoita ja tutustumaan uusiin!  Tervetuloa Turkuun!
Suomen Tilastoseura ry
Suomen biostatistiikan seura ry
Turun yliopiston matematiikan ja tilastotieteen laitos

Lisätietoja:
Jyrki Möttönen (jyrki.mottonen@helsinki.fi)